Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Hur blir jag medlem?

Medlemsskap sköts via SBK centralt. Fyll i dina uppgifter via länken nedan.

https://brukshundklubben.membersite.se/Membership/BuyMembership

 

Om du redan har medlemsskap i en annan lokalklubb under Svenska Brukshundklubben betalar du endast den lokala avgiften (200 kr). Det innebär att summan när du går vidare för att bekräfta medlemsansökan kommer att vara felaktig - men den slutgiltiga summan du aviseras kommer endast att vara den lokala avgiften. 


Hur vet jag om jag är medlem?
Du kan själv kolla om du är medlem genom att skapa ett konto på Svenska brukshundklubbens hemsida via denna länk:

https://brukshundklubben.membersite.se/


Där hittar du ditt medlemsskaps giltighetstid .


När har ni kurser?
Alla våra kurser läggs löpande ut på vår samarbetspartner Studiefrämjandets hemsida. Sök på Luleå Brukshundklubb så kommer alla kurser öppna till anmälan ut! Kurserna läggs i regel ut ca 6 veckor innan kursstart. För att delta på kurser måste du vara medlem.

https://www.studieframjandet.se 


När kan man komma och träna på klubben?

Klubben är alltid öppen för våra medlemmar! När du är medlem får du tillgång till både planer och klubbstuga. I kalendern kan du se om klubben är bokad för någon aktivitet, exempelvis tävling. Kurser har förtur på planen, men det brukar gå bra att samsas om ytorna!


Vad är koden till klubbstugan?

Om du är medlem och önskar få koden till klubbstugan så mejlar du säkrast ordforande@lulebk.nu OCH info@lulebk.nu 


Har ni någon öppen träning på klubben?

I nuläget har vi ingen fast tid för öppen träning med någon ansvarig på klubben, men klubben är öppen för alla när som helst. Följ våra verksamheter på Facebook där öppna träningar annonseras (oftast sommartid).


Jag vill komma med i en träningsgrupp. Hur gör jag? 

När du är medlem i Luleå BK är du välkommen att gå med i vår facebookgrupp, Luleå BK medlemsforum. Där kan du efterlysa träningsgrupper/träningskompisar beroende på vad du vill träna! Några av de olika grenarna har även fasta tider då de brukar vara ute och träna på klubben, samt har egna facebookgrupper. Ansvariga för de olika grenarna har även mejladresser listade under Kontakt på hemsidan, dit kan du höra av dig för att se om de har någon stående träningstid. Man är alltid välkommen att träna i alla träningsgrupper.


Jag är inte medlem än. Får jag komma ut och hälsa på och prova att träna? 

Ja visst är du välkommen att komma ut och hälsa på. Önskar du träna kontinuerligt så vill vi att du är medlem. Du kommer dock inte in i klubbstugan som icke medlem när det är låst. Är du intresserad av någon specifik gren så ta gärna kontakt med någon av våra grupper för att få mer information om när de tränar!


Kan jag hyra er anläggning för att arrangera egna tävlingar, MH:n eller kurser? Vad kostar det? 

Vår policy är att ingen medlem kan uteslutas från sin egna klubb så önskas anläggningen eller del av den hyras så kan det förekomma aktiviteter och träning där. Förfrågningar om att hyra anläggningar skickas till info@lulebk.nu